Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FOOD EVOLUTION MEALS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

Food Evolution.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Food Evolution.ro 

 

Intregul continut al site-ului Food Evolution.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FOOD EVOLUTION MEALS SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FOOD EVOLUTION MEALS SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul foodevolution.ro este detinut de catre FOOD EVOLUTION MEALS SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe foodevolution.ro sunt comercializare de FOOD EVOLUTION MEALS SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 Fotografiile/clipurile/recenziile dvs. furnizate catre FOOD EVOLUTION MEALS SRL sau foodevolution.ro prin intermediul oricarui canal de comunicare (email, what's app, telefonic etc) pot fi folosite in scop comercial, clientul exprimandu-si acordul automat in momentul in care a furnizat aceste materiale oferind-si si acordul GDPR o data cu trimiterea acestor informatii/materiale.

In situatia in care, din diferite considerente, incercarea de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati nu se finalizeaza cu succes veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail utilizata la plasarea comenzii un link prin intermediul caruia veti putea relua procesul de plata. E-mail-ul ce contine link-ul de plata va fi transmis de catre EuPlatesc, in numele FOOD EVOLUTION MEALS SRL