Mini Coș

  • Nu există produse în coș.

Despre Noi

Follow your passion, and sucess will follow you

Food Evolution - Din pasiune pentru mâncare și cu respect pentru gusturile care aduc oamenii împreună. Indiferent de eveniment.** La Food Evolution nu găsești numai mancare gatita, ci experiențe culinare delicioase, adaptate cerințelor tale. Cu fiecare comandă pe care o livrăm ne dorim să îți depășim așteptările. De aceea gătim doar cu grijă și ingrediente proaspete, românești, în condiții de maximă igienă și încantități generoase. Pentru ca tu să poți salva timpul ”de la cratiță” și să îl folosești petrecând momente de calitate cu cei dragi, oferindu-ți un moment de respiro sau investind în alte preocupări importante. Tot ceea ce facem este să te punem pe tine, clientul nostru, pe primul loc! De la bucătarii care creează arome ce îți încântă sufletul și papilele, până la fiecare membru al echipei, prioritizăm constant astfel încât să ai parte de o servire impecabilă. Trăim vremuri în continuă schimbare ce ne obligă să ne adaptăm la noi reguli și practici. De aceea este important pentru noi săr ămânem loiali gustului tău și să ne asigurăm că un lucru nu se va schimba niciodată: calitatea preparatelor Food Evolution. Food Evolution te va face să reanalizezi tot ceea ce credeai despre mancare gatita printr-un concept fresh și o servire fast a tuturor felurilor tale preferate, indiferent de zi, stare, locație sau eveniment!

Cine suntem? Echipa Food Evolution este formată din peste 35 de oameni dedicați și profesioniști cu mulți ani de experiență. Tocmai de aceea la noi, mâncarea și serviciile excelente sunt întotdeauna un efort de echipă. Împreună ne asigurăm ca preparatele să fie bine gătite, ca procesul de comandă să fie unul simplu, serviciul să fie impecabil și livrarea la timp. Membrii echipei Food Evolution au rolul de a te face să te bucuri de întreaga experiență culinară, de la ”Alo!”, la ”Vă mulțumim că ați comandat de la noi, poftă bună!”.Cu expertiză în mancare gatita românească și preparate culinare internaționale, specialiștii noștri în bucătărie și nutriție pot transforma o zi oarecare sau un eveniment obișnuit, în ceva extraordinar.

Ce gătim

În meniul Food Evolution vei găsi numeroase feluri de mancare gatita. Mancare traditionala și preparate internaționale, adaptate oricărui tip de eveniment sau moment. Mai mult decât atât, ne dorim să redescoperi gurmandul din tine prin aromele și texturile noastre diverse, de la cel ecare îți amintesc de mâncarea bunicii, la cele moderne de care nu te mai saturi. Ciorbe și supe, sarmalele aburinde, puiul parmigiano, ficățeii lionezi, sufleul de broccoli, hachisparmentier și multe altele și-au găsit locul în meniul Food Evolution și promit o aventură a gustului indiferent că le comanzi pentru acasă, pentru întregul departament de la birou sau pentru un eveniment deosebit. Și să nu uităm! Dacă nu ești carnivor sau dacă ții posturile de peste an, poți alege cu încrederedin lista noastră de mâncăruri de post inspirate și mancare vegetariana gustoasă. Folosim doar cele mai proaspete ingrediente, în mâncărurile pe care le pregătim iar meniul nostru are ceva pentru toată lumea - chiar și pentru cei mai pretențioși și exigenți dintre degustători.

Unde livrăm:

Dacă ești din București sau Ilfov, livrăm oriunde ți se face foame! În oricare sector al Bucureștiului te-ai afla sau oriunde în Ilfov ai fi, ajungem la tine în timp util cu preparatele la care poftești.  Comanda minimă pentru București este de 99 lei, iar pentru Ilfov, 149 lei. Food Evolution este un serviciu de catering, de livrare mancare gatita, dar nu unul oarecare. Ci unul care îmbină tradiția cu aromele internaționale pentru a livra oriunde în București și Ilfov mancare gatita la oala, în cantități generoase, ce vor face deliciul meselor în familie, prânzurilor cu colegii sau al evenimentelor importante din viață. Suntem pasionați de mancare gatita de calitate și ne pasă atât de oamenii care produc mâncarea, cât și de cei care o servesc. Deaceea, trebuie să vă vă împărtășim faptul că Food Evolution s-a născut din dorința de a-ți livra chiar și acasă o experiență culinară amplă, dar delicioasă și confortabilă! Din pasiune pentru mâncare și cu respect pentru gusturile care aduc oamenii împreună. indiferent de eveniment.**