Mini Coș

  • Nu există produse în coș.

Blog

  • Acasă
  • Arhivați după categorie "Blog"
DIVERSIFICAREA LA BEBELUSI – CE, CAND CUM?
Diversificarea la bebelusi este o perioada foarte importanta. De asemenea, poate fi si stresanta pentru orice noua mamica. Desi internetul ofera foarte multe informatii despre acest subiect, uneori poate sa genereze confuzie. Cand este bine sa incepi diversificarea? Cum trebuie sa procedezi?...

Citeste mai mult

Vită

Preparatele din carne de vită sunt delicioase, dar nu toți știu să gătească vita în mod corespunzător. Îți este dor de mâncarea de vită gătită acasă de mame și de bunici, dar nu vrei să strici o cantitate considerabilă de carne descoperind că rezultatele nu sunt din nou pe gustul tău? Vino în magazinul Food Evolution și bucură-te de mâncare de vită ca la mama acasă! Te așteptăm cu servicii de livrare mâncare de vită acasă, la comandă, obținută din cele mai proaspete ingrediente. Tot ce trebuie să faci este să selectezi preparatele dorite și să te bucuri de rețete savuroase la cele mai bune prețuri.

Citeste mai mult

Salată de casă

Alimentele joacă un rol important în viaţa noastră, deoarece ne oferă vitamine și minerale esenţiale. Este necesar ca alimentele pe care alegem să le consumăm să fie sănătoase și proaspete. Mâncarea gătită în casă este cea mai indicată pentru o dietă adecvată, însă, unele persoane nu au timpul sau răbdarea necesară pentru a găti, iar altele nu cunosc beneficiile consumului de mâncare gătită la domiciuliu.

 

Salatele ambalate şi semipreparate au un conținut ridicat de grăsimi, sare și zahăr, dar şi multe condimente sintetice. Atunci când alegi să consumi mâncare gătită în casă, ai garanţia că toate ingredientele sunt proaspete şi naturale. FoodEvolution.ro îţi pune la dispoziţie o gamă variată de salată de casă, pe care o poţi comanda după gustul tău. Optează pentru servicii de livrare salata de boeuf, salata de vinete de casă sau orice alt preparat preferat şi bucură-te de gustul autentic al mâncării, ca la mama acasă

Citeste mai mult

Rață

Rață

Carnea de rață și preparatele din rață sunt unele dintre cele mai rafinate și sunt incluse în rețete complexe pe care multe persoane nu reușesc sa le reproducă dacă nu au experiență. În plus, pentru că rața nu este suficient de accesibilă nici ca preț și nici ca disponibilitate, foarte multe persoane renunță pur și simplu la a mai consuma rață. Cu ajutorul magazinului nostru online, îți poți satisface oricând poftele, pentru că te așteptăm cu servicii de livrare mâncare de rață și preparate savuroase, bazate pe rețete foarte apreciate. Cumpără acum mâncare de rață acasă și bucură-te de aroma și savoarea unor ingrediente delicioase.

Citeste mai mult